Stephenie Meyer - Tutulma - vulnicure

12 Temmuz 2014 Cumartesi

Stephenie Meyer - Tutulma

Özgün Adı: Eclipse
Yazarı: Stephenie Meyer
Çeviren: Eren Abaka
Sayfa Sayısı: 664
Yayınevi: Epsilon 
Fiyatı: 12,50 TL
Seri: Alacakaranlık (#3)
Alacakaranlık
Tutulma
Şafak Vakti


TANITIM BÜLTENİ:

Seattle bir dizi gizemli cinayetle çalkalanırken ve hain bir vampir intikam peşinde koşarken, Bella yine kendisini tehlikenin tam ortasında bulur. Bütün bunların arasında, bir de Edward'a duyduğu aşk ve Jacob'la olan arkadaşlığı arasında seçim yapmak zorunda kalır. Vereceği kararın, vampirler ve kurt adamlar arasında yıllardır süregelen mücadeleyi körükleyeceğinin de farkındadır. Mezuniyet günü hızla yaklaşırken Bella'nın vermesi gereken bir karar daha vardır: hayat ya da ölüm. Ama artık onun için bu iki kavram birbirine karışmıştır.

Alacakaranlık ve Yeniay'ın büyüsüne kapılan okurlar, Stephenie Meyer'ın bir vampir aşk efsanesi olan serisinin heyecanla beklenen üçüncü kitabı Tutulma'yı, hevesle bir çırpıda okuyup bitirecekler.


YORUMUM:

Bu kitabı ilk okuduğum zamanlarda sanırım tam bir "fangirlmüşüm", çünkü şimdi tekrar okuduğumda fark ettim ki kitaba hiç ısınamadım.

Bir kere ben Jacobcıyımdır, daima onu sevmişimdir, Edward'ı da sevmemişimdir. Bella'nın gereksiz hareketleri, Jacob'ı terslemeleri, Edward'a "Ah sen benim her şeyimsin." demeleri falan bu kitabı kaplıyordu. Bu yüzden şunu söylemeliyim ki, kitabın tanıtım bülteninde bulunan "... hevesle bir çırpıda okuyup bitirecekler." lafı külliyen yalan. Ben bu kitabı mayıs ayının 25'inden beri zorlayarak okumaya çalışıyorum. Kitabın ilgi çekici tek yanı, sonlarına doğru Bella'nın Jacob'a aşık olduğunu fark etmesiydi, o kadar.

Kabul ediyorum, Stephenie Meyer çok güzel betimlemeler yapıyor. Anlatımı fena değil, ancak ben kitabın ana karakterini sevmemişsem ne yapacağız? Beni anlamış olmanızı diliyorum.

Fazla söyleyecek bir şeyim yok, beğenmedim.


PUANIM:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşleriniz benim için çok değerli :)