LOL (2012) - vulnicure

5 Temmuz 2014 Cumartesi

LOL (2012)

Adı: LOL: Laughing Out Loud
Türü: Romantik komedi, dram
Yönetmen: Lisa Azuelos
Oyuncular: Miley Cyrus, Demi Moore, Douglas Booth, Ashley Greene, Adam Sevani, George Finn
Gösterim Tarihi: 4 Mayıs 2012
Süresi: 97 dakika
IMDB Puanı: 4,2
Ülke: Amerika Birleşik Devletleri


FRAGMAN:





KONUSU VE YORUMUM:

Lola (Miley Cyrus) çok güldüğü için arkadaşları kendisine Lol demektedir. (ki bu İngilizce'de bir kısaltmadır, gülmek manasına gelir) Lola, yeni okul yılında sevgilisi Chad (George Finn) ve dostları ile mutlu olmak istemektedir. Ancak Chad ona tatilde kendisinden başka biriyle birlikte olduğunu açıklar ve Lola da bunun üzerine öyle bir şey olmamasına rağmen "Ben de." der ve ondan ayrılır. Bu Lola'ya çok ağır gelmiştir. Lola'nın en yakını Kyle'dır (Douglas Booth), Kyle bir dosttur, daima onun için orada olan bir dost. Bir de Emily tabii. Ayrıca okulda Yapışkan (Ashley Greene) olarak sıfatlandırılan güzel bir kızımız da vardır, Lola ve arkadaşları başta kendisini sevmemektedir.

Bu sırada Lola ve Kyle da yakınlaşırlar, dostluktan aşka doğru ilerlerler. Ama herkesin imreneceği bir aşk: en iyi dostunuzlaymış gibi rahat olduğunuz, delicesine sevdiğiniz ve sevildiğiniz bir aşk. Ama yanlış anlaşılmalar bu ilişkiyi sonlandırır. 

Yanlış anlaşılmanın sebebi yukarıda gördüğümüz Emily'dir. Emily bir süre yanlış anlaşılmayı en iyi dostu Lola'ya çıkarları uğruna açıklamaz.

Lola ayrılıklarına çok üzülmüştür tabii. Paris'e okulun bahar tatili gezisi vardır, bu geziye giderken olaylar gelişir ve Lola&Kyle barışır.

Lola'nın annesi ve babası boşanmıştır. (Annesini Demi Moore oynuyor *-*) Annesi bir polisle tanışır, sonra tesadüfen tekrar bir ortamda bulunurlar ve bundan sonra da olaylar gelişir zaten.


Lola'nın annesinin Lola'nın günlüğünü "kazara" okuması ile annesi kızıyla iletişiminin zayıflığını fark eder. Kavga ederler, Lola babasının evine taşınır. Ama sonra barışırlar, çünkü Lola ile annesi aslında tamamen aynı karakterdedir. Lola, annesinin karakter olarak bir klonu gibidir. Artık mutludurlar :p

İşte film de böyle.

Çerez tadında bir film. Öyle çok mükemmel, harika bir yanı yok ama izlenilebilir boş vakitlerde. Eğlenceli ve anne-kız ilişkisini hoş yansıtmış bir film ancak çok da beklentiniz olmasın. Kaliteli bir yapım değil çünkü.


PUANIM:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşleriniz benim için çok değerli :)