Veronica Roth - Kuralsız - vulnicure

27 Aralık 2014 Cumartesi

Veronica Roth - Kuralsız

Özgün Adı: Insurgent
Yazarı: Veronica Roth
Çeviren: Uğur Mehter
Sayfa Sayısı: 507
Yayınevi: Artemis Yayınları
Fiyatı: 24 TL
Seri: Uyumsuz (#2)
Kuralsız
Yandaş


TANITIM BÜLTENİ:

TEK BİR SEÇİM
FEDAKARLIK GEREKTİRİR

TEK BİR FEDAKARLIK
KAYIP GETİRİR

TEK BİR KAYIP
SORUMLULUK HALİNE GELİR

TEK BİR SEÇİM
SENİ YOK EDEBİLİR

Her seçimin bir sonucu vardır. Tris sevdiklerini -ve kendini- kurtarmak zorunda. Üzüntü, fedakarlık, kimlik, bağlılık, kurallar ve aşkla ilgili sorularla boğuşurken bu hiç de kolay olmayacak. Üstelik savaş başlıyor ve herkes tarafını seçmek durumunda. Ancak geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsan, zafer getireceğini umduğun seçim, tüm hayatını altüst edebilir.


YORUMUM:

Kitabı 1 ayda zor bitirdim. Bana Uyumsuz'da verdiği o zevki vermedi. Üstelik bu kitapta aksiyon çok daha fazlaydı. Ama ben bu kitapta Tris'i, baş karakteri, sevemedim. Baş karakteri sevmeyince, kitap da baş karakterin ağzından olunca kitabın hiç zevki olmuyor.

Öncelikle Four yani Tobias neden bu kitapta bu kadar çabuk çıkışan birine döndü anlamış değilim. Tris zaten zor zamanlar yaşıyor, Tobias bunu anlayacak kapasitede. Ama sürekli olarak Tris'e atarlanıyordu en kaba şekilde açıklayacak olursak. Bundan kısa bir süre sonra da hiçbir şey olmamış gibi öpüşüp koklaşıyorlardı. Ayrıca her şeyi Tris'ten bekledi gibi bir şey oldu. Tamam Tris iyi, güzel de neden her şeyi sadece o yapabilirmiş muamelesi gördü anlamadım.

Kitabı sevmedim kısacası. Ama olaylar fena değildi.


PUANIM:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşleriniz benim için çok değerli :)