Bu Sıralarda #3 - vulnicure

9 Ocak 2015 Cuma

Bu Sıralarda #3

 
Merhabalar!
Blogumu çok özledim! Ancak şimdi vakit bulabildim, buna da şükür. Haftaya sınav haftam bitiyor ve sömestr tatiline çok az kaldı. Sizce de harika değil mi? Peki, bu sıralarda ben neler yapıyorum biraz göz atalım:p

Öncelikle kitaplığıma bugün itibariyle 3 yeni kitap eklendi. Yeni yılın ilk kitapları oldular. Kristin Hannah'dan Ateşböceği Yolu, Caitlin R. Kierman'dan Boğulan Kız ve Kiera Cass'den Beni Seç. Okumak için sabırsızlanıyorum.

Bu sıralarda George R. R. Martin'den Taht Oyunları'nı okuyorum. -ya da okuyamıyorum- Kitabın sürükleyiciliği çok güzel gidiyor, keşke sınav haftam bitse de okumaya daha çok vakit ayırabilsem.

Bu sıralar sürekli olarak şiir kitapları da okuyorum. En son Attila İlhan'ın Kimi Sevsem Sensin şiir kitabını okudum.

Böyle çok şirin bir defter aldım noteLook markalı. İçine en sevdiğim şiirleri yazıyorum. Defterin tasarımına bayıldım.


Boş vakitlerimi, özellikle geçtiğimiz günlerdeki kar tatilinde çalışmadan arta kalan saatleri, dizi/film izleyerek değerlendirdim. Doctor Who'nun 2. sezonunu bitirdim bu akşam. Şimdi spoiler uyarımı vereyim.
1. sezonda Christopher'a bayılmıştım, David ilk geldiğinde yani rejenerasyonda bi' tuhaf oldum. Ama daha noel özel bölümde David'e Doctor olarak alıştım. -ne mükemmel bir bölümdü!- Ancak bu akşam Doomsday bitti ve hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağladım. Tüm samimiyetimle söylüyorum. O kadar etkileyiciydi ki!

Doctor Who dışında, Skins'in 5. sezonunun ilk bölümünü izledim. Gayet güzel başladı 3. nesil. Ayrıca Glee'nin ilk sezonunda da ilerliyorum yavaş yavaş. Film olarak en son Fight Club'ı izledim. İzlediğim en iyi filmlerden biriydi. Hazır Fight Club demişken bir repliğini de paylaşayım:
Sınavlar karşısında felsefem sanırım şu an bu.

Gündem gerçekten karışık. Ne desem bilemiyorum artık, umarım sonumuz hayır olur.

Sanırım benden bu kadar! İyi haftasonları!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşleriniz benim için çok değerli :)