Heather McElhatton - Şahane Hatalar - vulnicure

21 Şubat 2014 Cuma

Heather McElhatton - Şahane Hatalar

Orijinal Adı: Pretty Little Mistakes
Yazarı: Heather McElhatton
Çeviren: Dilek Berilgen Cenkciler
Sayfa Sayısı: 640 (sayfa sayısı daha çok size bağlı)
Yayınevi: April Yayıncılık
Fiyatı: 24 TL
Okuma Sürem: 21.02.2014-21.02.2014
Seri Adı: Şahane Hatalar (#1. Kitap)
Seri: Şahane Hatalar
Şahane Hatalar: Bira ve Kadın
Şahane Hatalar: Cumartesi


ARKA KAPAK:

KADER DİYE BİR ŞEY VARDIR VE SİZİN SEÇİMLERİNİZLE DEĞİŞİR.

Bu kitabı okumaya normal bir kitap gibi birinci sayfadan başlayın. İlk bölümün sonunda, önünüze bir yol ayrımı çıkacak. Kararınızı verin ve ilgili bölüme gidin. Her bölümün sonunda seçimlerinizle kaderinizi kontrol etmeye devam edeceksiniz.

 Kitabı okurken bazen hiç beklemediğiniz bir yere ulaşacak, bazen de kendinizi daha önce olduğunuz yerde bulacaksınız. Hayatın size neler hazırladığını asla bilemezsiniz. Ama bunu biliyorsunuz, iyilikler her zaman ödüllendirilmiyor ve bazen hatalı kararlar, şahane olayların başlangıcı olabiliyor. Her yolculuğun sonunda başa dönüp tekrar başlayın, unutmayın, herkes ikinci bir şansı hak eder. Yuzlerce farklı hayat sizi bekliyor. İyi şanslar.
"Tıpkı hayatın kendisi gibi, ne zaman ne olacağını asla tahmin edemeyeceğiniz, dopdolu bir kitap."
Forbes
"Uyuşturucu, tecavüz, patlama, sevgi, aşk, huzur. Duygulu anlatım, kapkara mizah."
Publishers Weekly
"Raydan çıkmaya hazır mısınız?"
NY Times
"Başroldesiniz, hakkını verin."
Newsweek


YORUMUM:

Eveet, beni biraz çıldırtan bir kitaplayız. Pek çok senaryo yaratıyorum 2 haftadır ve ilk defa bugün son kez okuyuşumda güzel bir şekilde bitti.

Gerçekten bu kitap bir film gibi ve siz başroldesiniz. Ve istediğiniz kararı seçme hakkınız var. Buna göre kitapta başınıza pek çok şey gelebiliyor.

İlk olarak başladığımızda liseden yeni mezun olmuş bir kadınız. Yani kitapta kadın olarak hareket ediyorsunuz. İlk sayfada üniversiteye mi gideceğiz, yolculuğa mı çıkacağız buna karar veriyoruz ve olaylar bu ilk kararımızdan sonra değişiyor.

Uyuşturucu, para, kötü ortamlar, işsizlik, seyahat, okul, sanat, aşk, huzur, mutsuzluk, utanç ve çoook daha fazlası. Ne ararsanız var.

Kitap bence boş vakitleri değerlendirmek için gayet eğlenceli. Ama bunun dışında aşırı derecede hoşuma giden bir yönü yoktu ve ölmekten bıktım...


PUANIM:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşleriniz benim için çok değerli :)