T.P. Sakura: Time Paladin Sakura (2011) - vulnicure

22 Şubat 2014 Cumartesi

T.P. Sakura: Time Paladin Sakura (2011)

Adı: T.P. Sakura: Time Paladin Sakura
Yapım Yılı: 2011
Türü: Fantastik, aksiyon, büyü
Bölüm Sayısı: 2
Yayın Dönemi: 27 Ocak 2011 - 24 Şubat 2011
Bölüm Süresi: 24 dakika
İlişkili Animeler: Da Capo animesinin spin-off'udur.
Ülke: Japonya

Spoiler uyarımı veriyorum burada!


KONUSU:

Sakura Yoshino, ailesinden gelen bazı güçler sayesinde bir Zamancı olmuştur. Görevi de tarihi değiştirmeye çalışanları veya tarihten bir şeyler çalanları engellemektir. Ancak Amakusa isimli bir düşman gelir ve Sakura'nın en yakın arkadaşının bedenini rehine alıp geçmişe gider. Amacı tarihte yaşadığı kötü bir olayı silmek ve yeniden yazmaktır. Bunu engellemek için Sakura'nın büyük annesi zaman silahını kullanacaktır. Sakura'nın iki seçeneği vardır: ya dünyayı kurtaracaktır, ya da sevdiği insan olan en iyi dostunu..


KARAKTERLER:

Sakura Yoshino
Sakura bir Zamancı'dır. Ayrıca en iyi dostu olan Junichi veya dünya arasında seçim yapmak zorunda kalmıştır ancak sonunda ikisini de elde edebilmiştir.

Junichi Asakura
Junichi, Sakura'nın en yakın dostudur. Amakusa bedenini rehin almıştır ve Sakura'nın seçim yapması gerektiğinde Junichi dünyayı seçmesi gerektiğini söylemiştir.

Suginami
Suginami ve onun yardımcıları. Yardımcılardan biri Junichi'nin ablasıdır. Sakura'dan kaçmışlardır (bir suç gereği) ve Sakura onu yakalamıştır. Ancak o sırada Amakusa ortaya çıkmıştır ve Sakura ile işbirliği yapıp kurtarmışlardır.

Amakusa
Amakusa, geçmişte bir saldırıya uğradıklarında Tanrı'dan yardım istemiştir. Ona dua etmiştir ancak hiçbir sonuç olmamıştır ve Amakusa Tanrı'ya ve onun kullarına lanet okuyup intikamını almayı planlamıştır. Junichi'yi esir almıştır.

Sakura'nın büyükannesi
Zamancılar içinde önemli bir yere sahiptir ve Sakura'nın büyükannesidir.

Animede Da Capo'da yer alan karakterlerden de var ancak çok büyük rolleri yoktu, yazma gereği duymadım.

REPLİK:



YORUMUM:

Da Capo'nun spin-off'unu yorumluyoruum. İki bölümlük, fantastik, eğlenceli bir animeydi bu da bence.  Konusu güzel seçilmiş ve karakterler gayet uymuş. Junichi'nin böyle hallerine de hayran kalırım işte.

Bence canınız sıkıldığında ve boş vaktiniz olduğunda açıp izleyebileceğiniz bir anime, izleyin derim. Zaten iki bölümden oluşuyor ve toplamda 48 dakika sürüyor. 1 saat bile değil! Ancak bir-iki bölüm daha olabilirdi sanki. Bunun dışında gayet de güzeldi.

PUANIM:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşleriniz benim için çok değerli :)