George R. R. Martin - Kralların Çarpışması Kısım 1 - vulnicure

23 Haziran 2015 Salı

George R. R. Martin - Kralların Çarpışması Kısım 1

Özgün adı: A Clash of Kings
Yazarı: George R. R. Martin
Çeviren: Sibel Alaş
Sayfa sayısı: 503
Yayınevi: Epsilon Yayınları
Fiyatı: 20 TL
Seri: Taht Oyunları
Kralların Çarpışması Bölüm 1
Kralların Çarpışması Bölüm 2
Kılıçların Fırtınası Bölüm 1
Kılıçların Fırtınası Bölüm 2
Kargaların Ziyafeti Bölüm 1
Kargaların Ziyafeti Bölüm 2
Ejderhaların Dansı Bölüm 1
Ejderhaların Dansı Bölüm 2

Krallar çarpışırken tüm diyar titrer...

Alev ve kan rengine bürünmüş bir kuyruklu yıldız, gökyüzünü baştan başa kaplamıştır. Ejderha Kayası'nın kadim kalesinden, Kışyarı'nın topraklarına kadar korkunç bir keşmekeş hakimdir. Altı güç, Demir Taht'ı ve parçalanmış Yedi Krallık'ı ele geçirmek için kıyametvari bir savaşa hazırlanmaktadır. Gecenin karanlığında ölüler yürümekte, kardeş kardeşi katletmektedir. Bir akıl şövalyesi, tehlike saçan bir büyücü kadını zehirlemek peşindedir. Bir prenses, öksüz oğlan kılığında dolaşmakta; Ay Dağları'nın vahşi adamları, yağma için inmektedir. Kardeş katli, zillet, simya ve kıyımla ilerleyen bu macerada zafer, kılıcı ve kanı en soğuk olanların dahi olabilir... (arka kapaktan)


YORUMUM:

Serinin ikinci kitabında artık tamamen acımasızlığı görüyoruz. Özellikle Starklar bu kitapta bu açıdan çok şey yaşadılar.

Kitap gerçekten harikaydı, ne diyebilirim ki. George R. R. Martin, muhteşem bir yazar. Yazım tarzıyla insanı kendine çekiyor ve daha çok okuma isteği veriyor. Ayrıca pek çok karakter olması, hikayeleri hepsinin açısından öğrenmemiz ve bu hikayelerdeki bağlantılar gerçekten okur için cezbediciydi. Hikayenin devamını okumak için şu an sabırsızlanıyorum diyebilirim ve elimde henüz devam kitabı yok, en kısa zamanda edinmem gerekecek.


KİTAPTAN ALINTILAR:

Korkmamız gereken tek kurt türü insan derisi giymiş olanlar.


PUANIM:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşleriniz benim için çok değerli :)