Sara Shepard - Sahtekar - vulnicure

15 Mayıs 2014 Perşembe

Sara Shepard - Sahtekar

Özgün Adı: Wanted
Yazarı: Sara Shepard
Çeviren: Gülfem Çırak
Sayfa Sayısı: 303
Yayınevi: Martı Yayınları
Fiyatı: 15 TL
Kusursuz
Mükemmel
İnanılmaz
Acımasız
Tehlikeli
Kalpsiz
(Ara kitap: Sevimli Küçük Sırlar)
Sahtekar
Şaşkın


TANITIM BÜLTENİ:

Büyük sırların varsa, kimseye güvenme!

Rosewood'da sular yine durulmuyor. Emily, Aria, Hanna ve Spencer popülerlik uğruna feda ettiklerinin bedelini hayatlarıyla ödemek üzereler, Alison'ın ölümünün üzerinden üç yıl geçtikten sonra ikiz kardeşi olduğunu söyleyen Courtney'nin sözüne güvenerek ölümcül bir hata yapıyor olabilirler mi? Sanırım bunu çocukluk aşkına kavuşan Emily'ye anlatmak o kadar da oklay olmayacak.

Sara Shepard'ın çok satanlar listesindeki yerini kimseye kaptırmayan "Sevimli Küçük Yalancılar" serisinin sekizinci kitabı Sahtekar'da, her biri kendi hayatlarına dalmış olan küçük yalancılarımız A'dan kurtulduklarını sandıkları için rahat bir nefes almaktadırlar. Fakat her hikaye iyi sonuçlanmaz, özellikle de büyük sırlara sahipseniz...


YORUMUM:

Sahtekar! Uzun zamandır çıkmasını bekliyordum, kavuşmak çok güzel oldu. Beklememin sebebi de en sonunda bu kitapta sırların biraz da olsa açığa çıkacak olmasıydı.. DiLaurentislerle ilgili gerçeklerin belirecek olmasıydı..

Kitap başlarda güzel değildi. Courtney ortaya çıkıp etrafı karıştırması hoş değildi, sıkıldım bile. Ama Courtney'de çok fazla gariplik belirtisi vardı, bizim Sevimli Küçük Yalancılar bunları fark ettiler ama hep görmezden geldiler. Sonra Courtney Alison olduğunu açıklayınca yine pek çok yerde hata yaptı ama bizim kızlar yine görmezlikten geldiler. Ali'ye kavuşmak onların gözünü kararttı. Billy'nin olaylarla ilgisi yok ama bizim kızlar buna inanmak istedi ve detayları es geçtiler. Detayları öylesine es geçtiler ki Melissa'nın Alison'ı öldürdüğünü düşündüler. Önceki kitaplarda bambaşka fikirleri vardı zaten. Ama kitabın gidişatı aşırı iyiydi, bir an ben bile acaba Melissa mı diye düşünmedim değil. 

Asıl heyecan Courtney olarak etrafta dolaşan Alison'ın tüm gerçekleri açıklaması oldu. Gerçek Alison'dan bizim kızlara gelen mektup her şeyi açıkladı. Ve heyecan orada başladı. Alison'ın gerçek yüzü ortaya çıktı.

Tüm kitaplar boyunca mutlu sonu yakalayamamış kızlarımız bu kitap sonunda biraz mutlu olabildiler. Hayatları normale dönmeye başladı. Alison'dan kurtulduklarını düşünüyorlar. Peki, eminler mi?

Kitap güzeldi yani. Heyecan doluydu. Ama tamamı değil.


PUANIM:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşleriniz benim için çok değerli :)