Meydan Okuma 15. Gün - vulnicure

26 Nisan 2016 Salı

Meydan Okuma 15. Gün

Warren Photographic
Favori mevsiminiz hangisi? Neden?

Benim sevmediğim mevsim yok. Her mevsimin artı yönlerini seviyorum, eksi yönlerini de elimden geldiğince kabulleniyorum (Yaz aylarında biraz tereddütlüyüm çünkü bunaltıcı sıcaklar, ter kokuları ve her yerin korkunç kalabalıklığı vs. çok kabullenemiyorum aslında) Ama sonbahar ve ilkbahar mevsimleri benim favorilerim diyebilirim.

İstanbul'da sonbaharda her yer baharın renkleriyle dolu olmaz ama doğayla iç içe olabileceğiniz yerlere giderseniz renkler öyle güzel ki bakmaya doyamıyorum, bir yandan da sürekli fotoğraf çekmek istiyorum. Yağmurun yağması da hoşuma gidiyor, içeriden izlemek gerçekten keyifli. Çok şiddetli değilse yağmurun altında ıslanmak daha da keyifli. Dışarıdaki kapalı hava, yağmur, evinizden manzaranız varsa manzara ve güzel renkler benim çalışmalarımda da beni daha üretken kılıyor. Bir yandan kendimi dizilere, filmlere, kitaplara verebiliyorum bir yandan da sorumluluklarımı yerine getirebiliyorum. Bir de giyim kuşam açısından en beğendiğim sezon sonbahar :) En mutlu olduğum mevsimlerden biri kesinlikle.

İlkbaharı havalar çok sıcak olmadığı, ılık olduğu takdirde seviyorum. Şehir kalabalıklaşmaya başlıyor ama bende sürekli bir gezme isteği de oluyor, hatta ve hatta kalabalığa katlanabiliyorum. Katiyen verimli ders çalışamıyorum, bir şeyler yapamıyorum ama yine de çok mutlu hissediyorum. Mevsimin geçişiyle psikolojik olarak daha pozitif düşündüğümden sanırım. İlkbaharın gelişi de gerçekten güzeldir ama. Özel temizlik bile yapılır :)

Meydan okumanın yarısı bitmiş bile. Günler ne çabuk geçiyor, değil mi?

4 yorum:

  1. "giyim kuşam açısından en beğendiğim sezon sonbahar" Al benden de o kadar :)

    YanıtlaSil
  2. Aslında ben de her mevsimi severim ama sanırım en çok ilkbahar ve yazı seviyorum. İlkbaharda bir yenilenme oluyor ya yeryüzünde, çiçekler, böcekler, kuş sesleri filan :D Yazı da.. Yaz işte ya, ne bileyim, kendime en çok vakit ayırabildiğim ay olduğu için seviyorum sanırım. Her ne kadar yazın sıcaklıktan bunalıp "Kış gelsin artık yaa" diye isyan etsem de yaz bir başka :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çok güzel bir mevsim yaz ancak beni bunaltıyor çok :(

      Sil

Görüşleriniz benim için çok değerli :)