Meydan Okuma 6. Gün - vulnicure

17 Nisan 2016 Pazar

Meydan Okuma 6. Gün

moda'da bir evin penceresinden
Evcil hayvan olarak ne beslemek isterdiniz?

Hiç düşünmeden cevaplayabilirim ki soldaki fotoğrafta gördüğünüz gibi bir köpeğim olmasını çok isterdim.

Genel olarak hayvanları severim. Bir hayvana özel olarak sevgi beslemiyor olsam dahi onun da en az benim kadar yaşama hakkının olduğu bilincinden çıkmamaya çalışıyorum. Ama köpekleri çok ayrı seviyorum, keşke şartlar müsait olsa da evde bir köpeğim olsaydı.

Şartların uymamasının en büyük sebebi zaten kalabalık bir ailemizin olması. Evin bazen bize yetmediği oluyor :) Gerçi kocaman bir evimiz olsa da evin içerisinde köpeğin gezinmesini ailemin isteyeceğini sanmıyorum. Özellikle annem köpeklerden çok korkar :) Bu şartlar uysaydı ve köpeğim olsaydı yine de sıkıntı çekerdim, çünkü yaşadığım yerde köpeğinizi parka çıkarabileceğiniz doğru düzgün bir alan yok.

Umarım ileride şartlar müsait olur ve benim de bir köpeğim olur.

Bu arada fotoğrafı bu yıl mart ayının başlarında çekmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam giriş kattaki bir camdaydı bu köpek. Fotoğrafını çekmek isteyen herkese tek tek poz vermişti resmen, şaka yapmıyorum. Çok da sevimliydi gördüğünüz üzere :)

6 yorum:

  1. Ben de bir köpeğim olmasını çook çok istiyorum ama apartmanda oturduğumuz için alamıyoruz.. :/ En sadık dostlar onlar bence ya, çok hisli oluyorlar ^.^

    YanıtlaSil
  2. Moda ya.. İstanbul'un bence en hayvansever semti. Fatih, Galata ve Moda'da her yer kedi köpek zaten :) Hele geçen Kasım ayında Moda'da yürürken bizim gibi elde kuru mama, su, kedilerin peşinden koşan hayvanseverler görmüştüm. Birbirlerine sesleniyorlardı "bu yedi mi yemeğini aferin ona" şeklinde :D Yoklama yapıyorlardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de öyle... Buna benzer olaylara ben de şahit oldum ve hep takdir ettim. Ne kadar iyi insanlar var :)

      Sil
  3. Fotoğrafı internetten aldın sanmıştım. Köpek çok güzel, sen de güzel çekmişsin :-)

    Ben de köpek beslemeyi çok isterdim ama evin içinde beslemek bana çok zor ve köpeğe haksızlıkmış gibi geliyor. İleride bahçeli bir evim olursa köpek beslemeyi çok istiyorum ama bunun olmasına daha seneler var gibi :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)

      Evet, bana da biraz öyle geliyor. Bu yüzden onun da özgür olacağı bir ortamın olması kesinlikle en doğrusu. Umarım o günleri görürsünüz :)

      Sil

Görüşleriniz benim için çok değerli :)