30 Mutlu Gün #1 - vulnicure

1 Nisan 2022 Cuma

30 Mutlu Gün #1

 

Sevgili Şule Uzundere linke bıraktığım yazısında bizleri küçük bir tebessüme bile çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde çok tatlı bir etkinliğe davet etmişti. Her gün yazmak biraz zor ama ben ilk günden kaçırmak istemedim.


Ben bugün çocukken çok sevdiğim ve kendi kendime hep düşündüğüm o "Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar?" sorusunun cevabını aldım, 2.'siymiş. Biliyorum, şarkı bir aşk şarkısı ama ben küçükken dinlediğim için olsa gerek, bu soruyu hiç aşka yormadım. Baharın getirdiği sevincin, insan psikolojisine etkisinin bir sorunsalı olarak kaldı bende. 

Bugün mutluyum çünkü 2 yıl süren bir kış uykusundan sonra bahar bana da geldi. Bugün mutluyum çünkü uzun zaman sonra ilk defa o dingin huzuru hissettim. Bugün mutluyum çünkü sırf var olduğum için bile değerli olduğumun farkına vardım. Bugün mutluyum çünkü hayatın da bir baharı, güzel günleri var ve ben bunların tadına varmak istiyorum.

Tabii ki ben böyle olduğum için bahar, öyleyse! :)


10 yorum:

  1. hep mutlu kalın inşaaallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum bu güzel dilek için, siz de aynı şekilde :)

      Sil
  2. keyifli okumalaırnız olsun

    YanıtlaSil
  3. ama ama ne kadar güzel anlatmışsın, bahar gibi neşeli cıvıltılı huzurlu ol o zamaan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Deep :) Bu güzel dileğini aynen sana iletiyorumm.

      Sil
  4. Ne güzel bir başlangıç yapmışsın etkinliğe. Yazını okumak bile içimi ısıttı. Diğer yazılarını da sabırsızlıkla bekliyorum. Sadece sizleri okuyarak bile mutluluğum artacak belli oldu :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim :) Ben de diğer yazıları merak ediyorum, bu hafta pek giremeyince kaçırmak durumunda kaldım etkinliği. Birbirimizi mutlu etmek süper bir his :)

      Sil
  5. Ne güzel her zaman mutluluk dilerim ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel dilek için :) Ben de aynısını sizin için diliyorumm.

      Sil

Görüşleriniz benim için çok değerli :)