30 Mutlu Gün #30 - vulnicure

30 Nisan 2022 Cumartesi

30 Mutlu Gün #30

30 Mutlu Gün'ün son gününden merhabalar. Etkinlik hakkında bilgi edinmek için bu linke göz atabilirsiniz.

Sevgili İlkay'ın diliyle söylemek gerekirse, mutluluk bu etkinliği düzenli yazıp fire vermeden tamamlamakmış :) Sevgili Şule Uzundere'nin düzenlediği bu mutluluk dolu etkinliğe çok keyif almış bir şekilde veda ediyorum. Açıkçası her gün yazmak başta çok zor görünmüştü, yarı yolda bırakmaktan endişelenmiştim ama sürekli dizi-film yorumlarıyla ilerlediğim bu mecraya beni hayatımın içinden parçalarla da dahil edişiyle etkinliği öyle sevdim ki sona yaklaşırken bitmesini istemez oldum. Hayatın içine gizlenmiş küçük mutlulukların peşinden koşmak bende bir alışkanlık yarattı gibi görünüyor :) Bu sebeple elbette Şule Uzundere başta olmak üzere etkinliğe katılan, kendi mutluluklarını bizimle paylaşan herkese çok teşekkürler.

Bu ay bu etkinlik vesilesiyle blogum hiç olmadığı kadar canlıydı. Önceden rastgele ve keyfime göre işleyen bir yazma düzenim vardı ancak bu etkinlik sayesinde akşamları ekran başına geçmeyi adeta bir görev bilmenin başka açılardan da yazma alışkanlıklarıma katkısı büyük oldu. Bu ay çok yazdım, çok da keyif alarak yazdım ama hem etkinlik hem de diğer yazılarım bir araya gelince yorulmadığımı söylersem yalan söylemiş olurum. Bu sebeple yarın paylaşacağım yazı sonrası izninizle 1 haftalık kısa bir ara vereceğim buralara. Malum, önümüz bayram. Akraba ziyaretleri, dersler, şu bu derken bilgisayar karşısına geçmek zor olacak. En kısa zamanda tekrardan görüşmek dileğiyle. :)


3 yorum:

  1. taam taam iyi tatiller sana iyi bayramlar ama ilkay a da dedim, sen de arada yine böyle yazsana, mayısda şunlar oldu gibiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Deep, biraz geç oldu ama senin de bayramın kutlu olsuun :) Aslında süper fikir, her gün olmasa da yine de elimden geldiğince yazmaya çalışayımm.

      Sil
  2. Ah, asıl katıldığın için ben teşekkür ederimm :) Çok eğlendik hep beraber.

    YanıtlaSil

Görüşleriniz benim için çok değerli :)